شش سیگما
رویکرد شش سیگما توسط اکثریت فزاینده ثروت پذیرفته شده است.
500 شرکت و همچنین بسیاری از سازمان های کوچک و متوسط. کاربرد آن در هر دو سازمان انتفاعی و…
gmp راهنمای تولید خوب
اولین متن پیش نویس WHO در مورد شیوه های gmp راهنمای تولید خوب در سال 1967 توسط گروهی از مشاوران به درخواست مجمع جهانی بهداشت بیستم…
haccp نقاط کنترل بحرانی و آنالیز ریسک
مخفف Hazard Analysis and Critical Control Points است. سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که برای شناسایی و کنترل خطراتی طراحی شده است…
ایزو15189سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه طبی
ایزو15189 , الزامات صلاحیت و مدیریت کیفیت در آزمایشگاه پزشکی
این استاندارد بین المللی، بر اساس ISO/IEC 17025 و ISO 9001، الزامات صلاحیت و کیفیت را…
نظام آراستگی 5S روشی برای ایجاد یک فرهنگ خودپایدار است که یک محل کار منظم، تمیز و کارآمد را تداوم می بخشد.
روشی برای حذف تمام مواد و ابزار اضافی از…
ایزو 20700 چیست ؟
راهنمای خدمات مشاوره مدیریت - مشاوران مدیریت از دانش خود برای حمایت از مشتریان در هر بخش به صورت محلی،
منطقه ای و جهانی برای مقابله با…